Gode priser

Som Norges største bilpleiesenter jobber vi konstant med å tilby best mulig kundeservice. Vi følger tett med på markedet og utviklingen og på hva kundene ønsker og etterspør.

Vi har direkteimport av bilpleiemidler og skaper sterke relasjoner til kjemifabrikker nettopp for å kunne levere produkter til riktig pris og bruk. I senere tid har vi hørt kunder snakke om elsykler, der høy pris ofte har vært et tema. Vi har derfor rettet blikket østover, mot det enorme utvalget som finnes der. Dette har resultert i tøffe og kule sykler til en fantastisk god pris.

Aktiv fritid

Flere av oss har jobbet med sykler tidligere, og har vært ivrige syklister på fritiden. Vårt mål for 2020 er å få flere opp av sofaen og ut i den flotte naturen som omgir oss. Vi tror at elsykkel er den beste veien å gå for en mer aktiv fritid. Ulike motorstørrelser gjør at syklene er mer tilpasset deg og ditt behov, hvilket igjen øker motivasjonen til å gi på litt ekstra i oppoverbakkene.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for å se herlige opplevelser både vi og våre kunder har med elsykler. Her får du også se nyheter som kommer gjennom hele året.

Ta turen innom for å se og prøve, så får du selv se hvor fine syklene våre er.